Thursday, May 31, 2012

Iklan_Pau Seri

sape pernah makan Pau?? Kalau dulu pantang balik kampung Perak mesti nak singgah dekat R&R Tapah, semuanya kerana pau...mengongkan!! tapi sekarang dunia dah berubah....kat mana-mana je boleh beli Pau, lalu jelah dekat kedai tepi jalan (orang berniaga), pasar malam dan juga dekat restoran-restoran terpilih, pasti akan ada Pau. cuma bezanya rasa dan cara pembuatan saja. 

Oh ya sebut pasal zaman sekarang ni, tak perlu nak susah2 start kereta atau motor untuk beli Pau setakat 2 biji. semuanya dihujung jari anda (macam iklan tv pulak). Buka internet cari pau mana yang terasa-rasa nak makan, ambik telefon dail cepat2 nombor tuan jual pau, bayar duit esok lusa dah dapat, penghantaran depan rumah lagi tu. Tapi diingatkan yer SILA KUKUS SENDIRI ;p

Alhamdulillah, sepanjang mas membeli dan memakan Pau tersebut, sangat berpuas hati sebabnya isi dalam nya ada menu yang pelik sikit (bagi mas lah), tidak selalu yang ada kat kedai. dan yang paling menariknya sebab ada warna gitu!! Dan yang paling menarik sekali harganya.....promotion 3 bungkus RM 10.00!

Mas tak nak cerita banyak, sebab nanti orang kata mas promote pulak!! hehehe
Mas hanya kongsikan jika benda itu sedap....sharing is caring. ;)

maklumat lanjut : PAU SERI

017-742 9133


No comments: