Wednesday, March 30, 2011

Double??

orang dah cakap kalau tangan tak reti duduk diam comfirm sesuatu terjadi...nak buat macam mana memang saya tak reti duduk diam..rasanya kali ini je dah berapa kali blog saya ni problem (perbuatan sendiri)...sampai dah naik fed up dan terasa macam nak buat je blog lain....disebabkan tahap kesabaran mas masih ada lagi, mas berusaha dan berusaha untuk mencari jalan penyelesaiannya. Alhamdulillah, orang kata bila kita bersabar kita akan jumpa jalannya... (InsyaAllah, InsyaAllah, InsyaAllah, Ada Jalannya-Maher Zain) Dengan bantuan Mr.Google mas dapat satu link blog ni..baca dan cari akhirnya berjaya... terima kasih banyak2 dekat empunya belog tu.
nampak tak ada 2 blog post?? cara nak hilangkan double blog post tu : pergi dekat design, pergi edit blog template HTML.. click dekat expend widget nak senang tekan Ctrl+F cari Blog1 atau Blog2 dah jumpa macam diatas, sila jangan segan silu untuk membuang kan widget seperti dibawah. Sebelum nak delete comfirmkan betul2 then baru delete.
  • *jangan delete dua dua sudah*
bila dah buang belog akan menjadi seperti biasa
*kepujian buat kakak

2 comments:

b l O g g e r g i r l said...

ayesha pun selalu gak tukar2, samalah tak reti duduk diam.. tangan gatal2 nk tukar, tapi tak bena double mcm nie...

mama nadzmy said...

huhuhuhu...itulah pasal..mas pun pening gak asal leh jadi macam ni...mugkin belum sampai masa lagi ayesha nak kena...tapi kalau gatal lagi then kena try buat macam ni tau....!!