Wednesday, March 2, 2011

FaceBLOG! ♥

wa sangat lama tak update blog. minta maaf ye sebab saya sangat2 sibuk dengan majlis perkahwinan abang mas hari tu dan paling utama sekali perasaan malas yang melonjak-lonjak.! Ok bab perkahwinan abang mas tu mas simpan dulu sebab mas nak cerita satu benda yang sangat penting sekali. Benda ni kebanyakan orang semua dah tahu tapi saya sorang je yang ketinggalan zaman.
Ok, memandangkan FACEBOOK konon2 katanya bakal ditutup, ramai orang sekarang ni termasuk mas berlumba-lumba buat BLOG, update blog dll. Now, tetiba muncul satu lagi benda baru iaitu "FACEBLOG".hehehehe sama je macam facebook cuma Faceblog ni cantik,kiut miut sebab macam-macam kaler dalam page dy. so bak kata orang tak mosanlah..mas xnak citer manyak sebab tetiba saya lupa nak tulis apa..!! ;p
saper yang nak join FACEBLOG ni apa lagi..jom layan..♥♥
SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
TERIMA KASIH Edit

No comments: