Thursday, January 19, 2012

Bila sebut dapat terus!!

korang semua pernah tak berangan-angan untuk dapatkan sesuatu yang tak pernah korang jangkakan...bila semua keinginan yang tetiba kita nak dan baru je terbayang-bayang terus ada depan mata. lebih kurang macam dalam iklan CELCOM tu...borak punya borak tetiba ada kepulan asap semakin membesar dan barang jatuh. huhuhu mustahil kan!!! itu semua terjadi hanya dalam iklan.hahahhahaaha. 

tapi jika kita betul-betul mahukan sesuatu benda itu apa yang kena kita buat?? BERUSAHA! ye betul, kita kena berusaha untuk mendapatkannya walaupun ianya akan mengambil masa yang agak lama, mungkin sebulan, mungkin setahun dan berabad-abad lamanya. insyaAllah pasti akan termakbul..cuma satu je sama ada kita ni  mampu bersabar atau tidak. 

apa yang mas merepek ni sebenarnya sama je dengan permintaan atau dengan kata mat salleh nya WISHLIST. yup...mas akan berusaha untuk mendapatkannya.... dan harap korang yang pernah ada juga impian macam mas berusahalah untuk mencapainya....


 1. Hand Phone baru#comel je kan bila dapat Hp diatas ni..kalau boleh nak sekali ngan casing nya..sumpah x beli lain dah. ;p


2. Anak Perempuan #dapat anak perempuan cantik persis macam ni alangkah bahagianya hidup...


3. Kereta Baru * 4 pintu *#dapat kereta kelisa ni pun dah puas hati..senang nak pergi balik kerja.


4. Wang

 #wah...hujung bulan cucuk kad ATM dapat jumlah seperti diatas lagilah bahagianya hidup...comfirm hidup tidak dibebani ngan hutang. (rumah,kereta)


      No comments: